A futópad egy remek megoldás, ha otthonunkban maradva kell megoldani a napi mozgást. Csécsei Zoltán a futópados 24 órás futás világrekordere most segít a Nagy Sportágválasztó önjelölt apukatestalkatú sportriporterének bemutatni a futópados ultrafutást.

Apa persze ebben is profi, akár csak a többi sportágban és lépésről-lépésre mutatja be a futópados futást. Bemelegítés után a sportkrémek használatát is megismerhetjük, majd egy gyors rajt és következnek a futótechnikák. Vigyázz, ne nyúlj az arcodhoz, ha bemelegítőkrémet használsz, ne járj úgy mint Apa!

Ha megvannak az alapok, akkor növeljük a sebességet, emeljük a szintemelkedést és pótoljuk a szénhidrátot.

A filmben látottakat ne utánozzátok. A futópadot használjátok rendeltetésszerűen, tartsátok be biztonsági előírásokat!

SPOILER: Minden futópadon van egy vészmegállító. Apának sikerült ezt is letesztelni a nézők legnagyobb örömére! Nézzétek meg a filmet és fussatok futópadon!

Ne maradj le a következő részről, iratkozz fel a Nagy Sportágválasztó YouTube-csatornájára.

Te melyik sportágra, melyik sportolóra vagy kíváncsi? Írd le ide kommentben!

Ismerd jobban Csécsei Zoltánt és tudj meg többet az ultrafutás szépségeiről, kihívásairól a Nagy Sportágválasztó Öltözői titkok című videójából:

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.