A futópad egy remek megoldás, ha otthonunkban maradva kell megoldani a napi mozgást. Csécsei Zoltán a futópados 24 órás futás világrekordere most segít a Nagy Sportágválasztó önjelölt apukatestalkatú sportriporterének bemutatni a futópados ultrafutást.

Apa persze ebben is profi, akár csak a többi sportágban és lépésről-lépésre mutatja be a futópados futást. Bemelegítés után a sportkrémek használatát is megismerhetjük, majd egy gyors rajt és következnek a futótechnikák. Vigyázz, ne nyúlj az arcodhoz, ha bemelegítőkrémet használsz, ne járj úgy mint Apa!

Ha megvannak az alapok, akkor növeljük a sebességet, emeljük a szintemelkedést és pótoljuk a szénhidrátot.

A filmben látottakat ne utánozzátok. A futópadot használjátok rendeltetésszerűen, tartsátok be biztonsági előírásokat!

SPOILER: Minden futópadon van egy vészmegállító. Apának sikerült ezt is letesztelni a nézők legnagyobb örömére! Nézzétek meg a filmet és fussatok futópadon!

Ne maradj le a következő részről, iratkozz fel a Nagy Sportágválasztó YouTube-csatornájára.

Te melyik sportágra, melyik sportolóra vagy kíváncsi? Írd le ide kommentben!

Ismerd jobban Csécsei Zoltánt és tudj meg többet az ultrafutás szépségeiről, kihívásairól a Nagy Sportágválasztó Öltözői titkok című videójából:

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!