VIDEÓ: Apa bemutatja, hogy kell kajakozni! Sztárvendégünk: Kozák Danuta

„Mi a jó a tanmedencében?” – kérdeztem Kozák Danutát, mikor beültem mögé a kajakba az UTE vízitelepén. „Semmi.” – válaszolta mosolyogva, de láttam a szemében a tüzet és a kitartást.

Az Apa bemutatja aktuális videófilmjében az ötszörös olimpiai bajnok kajakozó segít profin bemutatni a síkvízi kajakot a 120 kg-os sportprovokátornak, aki még azt sem tudta mi a különbség a kajak és a kenu között!

NÉZD MEG, HOGYAN KAJAKOZIK DANUTA ÉS APA!

„Bevallom őszintén, annyit tudtam csupán, hogy a kenuban féltérden eveznek, de nem tudtam elsőre megkülönböztetni a két hajót, a videóban tisztázzuk ezt a hiányosságomat!” – meséli Apa.

A videóban Danuta bemutatja a kajak főbb szabályait és Apával közösen vízre szállnak a medencében!

„A tanmedencés kajakozás nagyon durva, nem is ismerek ennél keményebb edzést, ahol önmagunk, a fájdalom, a víz és az idő ellen kell dolgozni. Mintha a versenylovakat nem engednék ki a bokszból! Nem csoda, hogy tavasszal kirobbannak a kajakosok a nyílt vízre!

Bemutatom, hogy kajakozik egy profi és ellesem Kozák Danuta mozdulatait. Azt hiszem, a lesés már megy.  Az edzés végére igazi csapat lettünk és „berúgtunk” együtt, azaz egy mozdulattal berúgtuk a kajakot a célba.

Nézd meg, hogy csinálják a profik!” – avat be Apa a forgatás és az edzés kulisszatitkaiba.

SPOILER: Nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, hogy az edzés végén Apa megint nem ússza meg szárazon!

Ha szeretnéd jobban megismerni Kozák Danutát, nézd meg az Öltözői titkokban miket mesélt Apának:

Ha tetszett a videó, ne maradj le a következő részről, iratkozz fel a Nagy Sportágválasztó YouTube-csatornájára és kövesd Apa sportágválasztásait!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.