VIDEÓ: Apa bemutatja, hogy kell kajakozni! Sztárvendégünk: Kozák Danuta

„Mi a jó a tanmedencében?” – kérdeztem Kozák Danutát, mikor beültem mögé a kajakba az UTE vízitelepén. „Semmi.” – válaszolta mosolyogva, de láttam a szemében a tüzet és a kitartást.

Az Apa bemutatja aktuális videófilmjében az ötszörös olimpiai bajnok kajakozó segít profin bemutatni a síkvízi kajakot a 120 kg-os sportprovokátornak, aki még azt sem tudta mi a különbség a kajak és a kenu között!

NÉZD MEG, HOGYAN KAJAKOZIK DANUTA ÉS APA!

„Bevallom őszintén, annyit tudtam csupán, hogy a kenuban féltérden eveznek, de nem tudtam elsőre megkülönböztetni a két hajót, a videóban tisztázzuk ezt a hiányosságomat!” – meséli Apa.

A videóban Danuta bemutatja a kajak főbb szabályait és Apával közösen vízre szállnak a medencében!

„A tanmedencés kajakozás nagyon durva, nem is ismerek ennél keményebb edzést, ahol önmagunk, a fájdalom, a víz és az idő ellen kell dolgozni. Mintha a versenylovakat nem engednék ki a bokszból! Nem csoda, hogy tavasszal kirobbannak a kajakosok a nyílt vízre!

Bemutatom, hogy kajakozik egy profi és ellesem Kozák Danuta mozdulatait. Azt hiszem, a lesés már megy.  Az edzés végére igazi csapat lettünk és „berúgtunk” együtt, azaz egy mozdulattal berúgtuk a kajakot a célba.

Nézd meg, hogy csinálják a profik!” – avat be Apa a forgatás és az edzés kulisszatitkaiba.

SPOILER: Nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, hogy az edzés végén Apa megint nem ússza meg szárazon!

Ha szeretnéd jobban megismerni Kozák Danutát, nézd meg az Öltözői titkokban miket mesélt Apának:

Ha tetszett a videó, ne maradj le a következő részről, iratkozz fel a Nagy Sportágválasztó YouTube-csatornájára és kövesd Apa sportágválasztásait!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!