VIDEÓ: Egy amatőr kínai futó 50 km-t futott a nappalijában a koronavírustól elzárva

Egy kínai férfi 31 mérföldet, azaz 50 kilométert futott a nappalijában, miután elzárva éli mindennapjait a koronavírus kitörése óta.

Pan Shancu otthonában egy két asztalból álló pályát épített, melyet megkerülve 8 métert teljesíthetett.  4:48:44 időeredménnyel 6250 kört megtéve teljesítette az 50 km-t a nappalijában.

Nézd meg a nem mindennapi futást!

Az amatőr futó a következőt nyilatkozta: „Napok óta nem voltam kint a szabadban, ma már nem bírtam tovább elviselni az egy helyben ülést!”

Pan egyike azon sok millió kínai lakosnak, akik hetek óta otthonukban tartózkodnak, miközben a hatóságok küzdenek a koronavírus ellen. A kínai közösségi médiában más futók is csatlakoztak Panhez és megosztják a kreatív, otthoni testmozgási rutinjaikat.

Te, hogy bírnád az elzártságot és a mozgáshiányt?

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.