Idén a Duna Aréna ad otthont a Vizesgálának. A rendezvényen bárki úszhat az ország legismertebb medencéjében. Cseh László bízik abban, hogy a gála immár hagyománnyá válik itthon, mert az tavaly is kiderült, hogy a magyarok  szeretik a vizes sportokat.

Az olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok, százszoros magyar bajnok úszó honlapunknak elmondta, sokan nem is gondolják, de a világ egyik „leggyorsabb” medencéjében csobbanhatnak a november 25-i rendezvényen.

A Duna Arénában a versenymedence vízmélysége 3 méter, emiatt a hullámok nem jönnek visszafele, és nagyon szeretünk ott versenyezni. Ez egy nagyon jó kezdeményezés, remélem, hogy tényleg hagyománnyá válik az, hogy az év vége felé a vizes sportágakat űzők, és az ezeket a sportokat kedvelők együtt ünnepeljenek”– mondta Cseh László.

A november 25-i Vizesgálán Ötpróba pontokért lehet csobbanni. Minden résztvevő úszósapkát és Ötpróba regisztrációt kap ajándékba, ráadásul részt vehet egy ingyenes kardiológiai szűrővizsgálaton is!

Azok a távok, amelyeken indulni lehet: 3000, 1500 és 500 méter.

A II. Vizesgála sztárparádéján több, mint 30 olimpiai világ és Európa-bajnokot láthat a közönség. Az esemény mottója: Vízbe ugrani kötelező!

 Bővebb infók, regisztráció és gálajegyek a Vizesgála honlapján.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!