A Fradi elnöke tovább dolgozna az FTC élén

Kubatov Gábor maradna! Ferencváros elnöke hétfőn bejelentette: ha megválasztják, újabb négy évre vállalja munkát a zöld-fehér klub élén.

A Fradinál október 24-én tartják meg a klub tisztújító közgyűlését. Kubatov Gábor hétfőn az FTC olimpiai, világ-, Európa- és magyar bajnokaival találkozott a Danubius Hotel Gellértben, ahol beszámolt a Ferencvárosi Torna Clubban az elmúlt nyolc évben végbement fejlesztésekről.

Az eseményen többek között ott volt a kétszeres olimpiai bajnok tornász, Magyar Zoltán, az olimpiai bajnok és VVK-győztes labdarúgó, Juhász István, a szintén VVK-bajnok és a legidősebb magyar labdarúgó gólkirály, Friedmanszky Zoltán, az Ezüstcipős Nyilasi Tibor, az olimpiai bajnok vízilabdázó, Gerendás György, az úszó Európa-bajnok Verrasztó Dávid, az olimpiai ezüstérmes kézilabdázó, Kökény Bea és Pádár Ildikó és a világbajnok birkózó, Gáspár Tamás is.

Kubatov Gábort a Fradi elnöksége 2011-ben választotta meg elnöknek, majd 2014-ben a tisztújító közgyűlés újabb négy évre meghosszabbította a mandátumát. Most újabb folytatás következhet.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!