A kézilabda könnyen beilleszthető a felgyorsult életünkbe

Az olimpiai ciklus elején, amikor kezd formálódni az adott nyári játékokra kiutazó magyar csapat, rendszerint elhangzik: csak minél több csapatsportágban legyünk ott az olimpián! A csapatok megmérettetései látványosak és nagyon megmozgatják a szurkolókat. A kézilabda az egyik olyan csapatsportágunk, amely hihetetlen népszerűségnek örvend, ez rendre mindegyik világversenyen kiderül, és persze olimpián is, amelyikre kijutnak a lányok vagy a fiúk.

Harsányi Gergely 179-szer játszott a magyar válogatottban, így a saját bőrén tapasztalta/tapasztalja a kézilabda népszerűségét. „Úgy gondolom, hogy minden csapatsportág valahol az életre neveli a játékosokat már kisgyerek kortól. Aki itt szocializálódik, jó csapatember lesz a későbbiekben bármelyik cégnél. A kézilabdának van egy különös varázsa. Gyors, lüktető játék jellemzi. Szerintem ez a sportág az, amely kitűnően beilleszkedik a mai kor emberének a felgyorsult életébe.” – mondta Harsányi Gergely.

A hétvégi férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntője apropójából több kézis anyaggal jelentkezik a Sportágválasztó Magazin. A Final Fournak Debrecen ad otthont. 

 

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!