Dopping a szabadidősportban – Ne csinálj hülyeséget!

A Sportágválasztó Magazin amellett, hogy rendszeresen publikál élsportos anyagokat, természetesen nem feledkezik meg a legszélesebb sportolói bázisról sem, ez a szabadidősportos közeg. Mindig igyekszünk hírt adni a legfontosabb szabadidősportos hazai eseményekről, és több nagy rendezvény szervezőiként kötelességünknek tartjuk felhívni a figyelmet olyan anomáliákra, amelyek kifejezetten károsak.

A „Dopping a szabadidősportban” című sorozatunkban több oldalról megvizsgáljuk azt, hogy miért jutott ide az a terület, amelyet lényegében a mindenki sportjaként emlegetnek. Egyben megpróbálunk alternatívákat kínálni arra, hogy a szabadidősportot választók ne jussanak olyan szintre, amilyenre nem kellene.

Bízunk benne, hogy írásaink, videóink sokak szemét felnyitják ebben a témában. Ne csinálj hülyeséget! Azért sportolj, hogy közben jól érezd magad és maradj egészséges!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!