Örömmel jelentjük be, hogy elindítottuk a Nagy Életmódválasztó Junior programunkat! Megnyitottuk a regisztrációs felületet is!

Szeretnéd, ha gyermeked egészségtudatos és aktív emberré válna, akire felnéznek a többiek? Profi csapatunk örömmel segít ebben.

Megérkezett a Nagy Életmódválasztó vadonatúj, 812 éves gyerekeknek szóló JUNIOR verziója!

Jelentkezz most gyermekeddel, mert csak 12 fő számára tudunk helyet biztosítani!

 

Részletekért és a regisztrációs űrlapért kattints a Nagy Életmódválasztó Junior menüpontra

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.