Teljes az éremkollekció a Székesfehérváron zajló öttusa Európa-bajnokságon! A szombati, női egyéni bronz és csapatban szerzett aranyérem után, vasárnap egyéniben Marosi Ádám ezüstérmet szerzett, mint ahogy a Marosi Ádám, Demeter Bence, Regős Gergely összeállítású magyar csapat is.

Vasárnap a férfi döntőt rendezték a székesfehérvári öttusa Európa-bajnokságon.

Marosi Ádám tizedik lett úszásban (300 pont), majd a vívás is remekül sikerült (2. hely, 245 pont). A lovaglást egyetlen hibával teljesítette (293 pont), így a kombinált szám előtt a második helyen állt. A záró tusában is nagyon magabiztosan versenyzett (8. hely, 644 pont), és végül a második helyen ért célba, 1482 pontot gyűjtve.

Marosi Ádám ezüstéremnek örülhetett az Európa-bajnokságon.

Az Európa-bajnok a francia Valentin Prades lett (1484 pont), bronzérmes a brit Joseph Choong (1468 pont).

„Küzdelmes napon vagyok túl, de nagyon boldog vagyok az eredmény miatt.” (Marosi Ádám)

Demeter Bence 1456 pontot (és ötödik helyet) szerzett az Európa-bajnokság vasárnapi döntőjében,  Regős Gergely pedig 1387 pontot, és így a Marosi Ádám, Demeter Bence, Regős Gergely alkotta magyar csapat, 4325 ponttal ezüstérmes lett a kontinensviadalon.

A csapatversenyt a franciák nyerték (4367 pont), magyar ezüst és ukrán bronz (4309 pont) született.

További részletek: pentathlon.hu

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.