Fallabda – az elnök nyerte a rangos versenyt

Megkezdődött az idény a hazai fallabdázóknál. A Top 16-os sorozat nyitófordulóján elindult Krajcsák Márk is. A magyar fallabdázás legismertebb egyénisége ezúttal már mint a Magyar Squash Szövetség elnöke ragadott ütőt, és magabiztosan, szettveszteség nélkül győzött, de természetesen már kettős szerepe volt a szombathelyi tornán.

„Maga a versenyzés érzése nem változott, de azt vettem észre, hogy már több szempontból közelítem meg a kérdést. Igyekszem a hibákra is figyelni, és arra próbálok összpontosítatni, miként lehetne még jobbá tenni a versenysportot” – nyilatkozta a 34 esztendős klasszis.

A 14-szeres magyar bajnok Krajcsák Márk hangsúlyozta, természetesen vannak dolgok, amelyeken lehet majd változtatni a jövőben: „Akár a kezdések időpontja, vagy a mérkőzések közötti pihenő idő növelése, esetleg ebédszünet bevezetése. Megvan egy kölcsönös baráti viszony a komplett élmezőnnyel és úgy érzem, nekem mindenki szívesen és őszintén mondja el azt, min változtatna, nekünk pedig figyelnünk kell erre.”

A szövetség elnöke kijelentette, szeretné, ha a sportágban átfogóan mindenkinek tudnának kedvezni egy kicsit: „Természetesen támogatjuk a felnőtt és a junior top-játékosainkat, az edzőknek külföldi, elismert trénereket hozunk Magyarországra, akiktől új dolgokat tanulhatnak. Bemutató mérkőzéseket szervezünk a közönségnek, szeretnénk szélesebb körben megismertetni a squash-t a gyerekekkel. Lesz egy tehetségkutató road show-nk és az iskolai squash-t is újra fogjuk indítani.  Emellett vannak egyéb ötleteink is, én nagyon bizakodó vagyok.”

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!