Ha 200 pillangó, akkor Magyarország

Hat év után újra sikerült duplázni 200 pillangón. A Glasgow-i úszó Európa-bajnokságon, egy nappal azután, hogy Milák Kristóf nagy fölénnyel aranyérmet szerzett ebben a versenyszámban, Kapás Boglárka remek taktikával hajrázta le a szám specialistáit.

A 2012-es debreceni úszó Európa-bajnokságon még Hosszú Katinka és Cseh László állt a dobogó tetején, most Kapás Boglárka és Milák Kristóf vehették át a 200 pillangó aranyérmét.

Kapás Boglárka tökéletesen építette fel a versenyt, féltávig csak utazott, a harmadik ötvenen kezdett gyorsulni, és bár utána is csak ötödikként fordult, az utolsó hosszon mindenkit lehajrázott.

Úszó Európa-bajnokság 2018, Glasgow

Női 200 m pillangó

  1. Kapás Boglárka 2:07.13

„Jobb időt akartam úszni, de így is örülök annak, hogy megnyertem. Amint becsaptam, felnéztem, megláttam az időt, arra gondoltam, ezt nem hiszem el, hogy 2:07.1, mert 06-os időt akartam úszni. Nem hittem el, hogy 07-es idővel meg lehet nyerni a kettő pillét, de ha már így alakult, nagyon boldog vagyok.” (Kapás Boglárka)

További részletek: Magyar Úszó Szövetség

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.