Június 17. Mozgás Éjszakája a Hősök terén és a Városligetben

Sportoljuk át az éjszakát több ezer ember társaságában a Hősök terén és a megújult Városligetben!

Melegíts be egy pörgős zumbával vagy pattanj fel a 100 spinning kerékpár egyikére a Hősök terén! Fedezd fel gyalogtúrán a Néprajzi Múzeum új épületének tetejét és feltétlenül próbáld ki a SUP-ozást a városligeti tavon!

RÉSZLETEK

Most mindezt INGYENESEN megteheted, ráadásul sötétedés után, június 17-én éjszaka!

Ötpróba pontokért a GeoGo alkalmazást használva vagy csak saját szórakoztatásodra és az élvezet, a társaság kedvéért túrázd le velünk a kényelmes 5,2 km-t, érintve az új Néprajzi Múzeum tetejét vagy vegyél részt az éjszakai futóverseny rövid (3250 m), közép (6540 m) vagy hosszú távján (10300 m).

Jobban kedveled a gyorsabb, lendületesebb sportokat? Akkor a kerékpározás és a görkorcsolyázás a Te sportod! Erre is lehetőséged lesz, tekerj le 18 km-t vagy korizz 10 km-t az éjszakai Budapest lenyűgöző látványát magadénak érezve! Az Ötpróba pontok itt sem maradnak el, amennyiben teljesítésed igazolod a GeoGo alkalmazással.

Ha ez mind nem lenne elég, kínálunk még Neked legalább 17 féle mozgásformát (pl.: latin táncok, tollaslabda, fitnesz, jóga, harcművészetek, teqball, sakk, stb.), melyet 21:00 és 04:00 között szabadon, INGYENESEN űzhetsz a Mozgás Éjszakája fesztiválhangulatában, barátaiddal, rokonaiddal, ismerőseiddel!

Mi a világért sem hagynánk ki, tarts velünk Te is!

RÉSZLETEK

Csatlakozz a Facebook-eseményhez és kövesd a Mozgás Éjszakája Facebook oldalát a legfrissebb tudnivalókért!

Találkozzunk június 17-én, a Hősök terén és a Városligetben!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!