Könyv jelenik meg a világ jelenlegi legidősebb olimpiai bajnokáról, Keleti Ágnesről 100. születésnapjára

November elején könyv jelenik meg az ötszörös olimpiai bajnok Keleti Ágnesről, aki egyben a világ jelenlegi legidősebb olimpiai bajnoka is, aki – ha az ég is úgy akarja – januárban ünnepli 100. születésnapját. 

Az egykori Holocaust túlélő bajnoknő 1956-ig Magyarországon élt, majd élete nagyobb részében Izraelben, majd öt éve visszaköltözött Budapestre. A kedves, mosolygós asszony korához képest jó állapotban tölti mindennapjait, mind a mai napig képes tornamutatványokra, mint pl. a spárga vagy más elemek.

A Dávid Sándor és Dobor Dezső (mindketten számtalan olimpiát megjártak, mint profi olimpiai kommentátorok és tudósítók) által írt könyv 380 oldal, benne 100 fekete -fehér fotóval és egy 32 oldalas színes melléklettel.

Keleti Ágnessel nemrég készült interjúnkat itt olvashatod, melyben elmeséli, miért ezt a sportágat választotta és tanácsot is ad a sportágválasztás előtt állóknak, hogy milyen szempontokat vegyenek figyelembe.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!