Könyv jelenik meg a világ jelenlegi legidősebb olimpiai bajnokáról, Keleti Ágnesről 100. születésnapjára

November elején könyv jelenik meg az ötszörös olimpiai bajnok Keleti Ágnesről, aki egyben a világ jelenlegi legidősebb olimpiai bajnoka is, aki – ha az ég is úgy akarja – januárban ünnepli 100. születésnapját. 

Az egykori Holocaust túlélő bajnoknő 1956-ig Magyarországon élt, majd élete nagyobb részében Izraelben, majd öt éve visszaköltözött Budapestre. A kedves, mosolygós asszony korához képest jó állapotban tölti mindennapjait, mind a mai napig képes tornamutatványokra, mint pl. a spárga vagy más elemek.

A Dávid Sándor és Dobor Dezső (mindketten számtalan olimpiát megjártak, mint profi olimpiai kommentátorok és tudósítók) által írt könyv 380 oldal, benne 100 fekete -fehér fotóval és egy 32 oldalas színes melléklettel.

Keleti Ágnessel nemrég készült interjúnkat itt olvashatod, melyben elmeséli, miért ezt a sportágat választotta és tanácsot is ad a sportágválasztás előtt állóknak, hogy milyen szempontokat vegyenek figyelembe.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.