2022. július 20-án tartottuk utolsó edzésünket és ezzel le is zártuk a Nagy Életmódválasztó JUNIOR programunkat.

Egyik szemünk sír, a másik nevet. Szomorúak vagyunk, hogy újra búcsúznunk kell az általunk nagyon megkedvelt életmódváltóinktól, de nagyon örülünk, hogy sikerült egy újabb csapatot elindítanunk az egészséges életmód útján, hogy egészséges felnőttekké cseperedhessenek.

Zsirai Eszter trénernek és Szabó Nóra pszichológusnak köszönhetően a gyerekek nagyon sokat fejlődtek az elmúlt 6 hónapban mind testileg, mind lelkileg. Javult az állóképességük, koordinációs készségük, erősebbek, magabiztosabbak, bátrabbak, lettek. Javult az iskolai teljesítményük is.

A záró foglalkozást egy rövidített bemutató órával kezdték a gyerekek, melyen láthatták a szülők is, hogy a kezdetekhez képest mennyit javult a gyerekek eszközhasználata, egyensúlyérzéke, koncentrációja. Majd a szakértők értékelték az elmúlt fél évet, akik nagyon pozitívan számoltak be a gyerekek teljesítményéről.

Természetesen a gyerekeknek sem volt könnyebb ez az időszak, mint a felnőtt életmódváltóknak volt, sőt! Nekik is voltak hullámvölgyeik és fáradtabb időszakaik, főleg az iskolai év végéhez közeledve, de nem adták fel. Kitartottak és ígéreteik szerint folytatják tovább a munkát, amit elkezdtek és viszik magukkal tovább az úton az itt szerzett tapasztalatokat, élményeket.

Hálásan köszönjük dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónak, a Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. kommunikációs igazgatójának a biztató szavakat és a motiváló záró értékelést! A gyerekeknek nagyon sokat jelentett a támogatása!

Mindenkit arra buzdítunk, aki még nem tette, legyen az gyerek, vagy felnőtt, hogy vágjon bele az életmódváltásba! Sportoljatok sokat! A szervezetetek meghálálja majd!

Köszönjük a fáradhatatlan munkát Zsirai Eszternek, Szabó Nórának, és természetesen a szülőknek is, akik támogatják gyermekeiket ezen az úton!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.


New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.