Magyar Eb-csúcs

Milák Kristóf ezúttal is elképesztő volt. A zárónapon 12 perc alatt kétszer győzött, előbb 200 gyorson, majd 100 pillangón. Összesen négyszer állt a dobogó tetején, míg Késely Ajna öt aranyérmet vihet haza a junior Európa-bajnokságról! Tényleg fényesnek tűnik a magyar úszósport jövője.

A Helsinkiben lezajlott kontinenstorna után elmondhatjuk, hogy úszásban nem kell aggódnunk az utánpótlás miatt, hiszen a megszerzett 12 aranyérem minden idők legjobb magyar szereplése a junior Európa-bajnokságok történetében.

A csapat 12 arany-, 2 ezüst- és 5 bronzéremmel zárt, egyáltalán nem meglepő módon Késely Ajna és Milák Kristóf vitték a prímet. Ajna 8 éremmel térhet haza (5-1-2), négy egyéni számban győzött, mint ahogy Milák Kristóf is (4-0-1), ebben a tekintetben ők voltak a legjobbak a vb-n, egyéniben senki nem nyert náluk több aranyat.

 

Az éremtáblán Magyarország a második, míg pontversenyben a negyedik helyen zárt.

Éremtábla

  • Oroszország 18-12-4
  • Magyarország 12-2-5
  • Nagy-Britannia 6-3-4

Pontverseny

  • Oroszország 1445
  • Nagy-Britannia 956
  • Olaszország 924
  • Magyarország 908

Forrás: Magyar Úszó Szövetség

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.