Magyar Kupa – Kézis napok a négyes döntő jegyében

Az előttünk lévő hétvégén eldől, hogy melyik csapat szerzi meg idén a férfi kézilabdázóknál a Magyar Kupát. A négyes döntőnek Debrecen ad otthont.

A szombati elődöntőkben a Dabas a Veszprémmel, a Szeged pedig a Balatonfüreddel csap össze. A papírforma ismét Veszprém-Szeged finálét sejtet. Ismét, hiszen a két csapat az elmúlt hét évben találkozott a Magyar Kupa döntőjében. Tavaly a Veszprémé lett a trófea.

A Sportágválasztó Magazin ezen a héten a kézilabdára koncentrál. Több kézis anyaggal jelentkezünk, egyben igyekszünk mindenről beszámolni, ami a négyes döntő előkészületeivel kapcsolatos.

A Magyar Kupa történetében a Veszprém eddig összesen 27 alkalommal lett aranyérmes, a Budapest Honvéd hétszer, a Szeged pedig hatszor lett kupagyőztes.

A Magyar Kupa lebonyolítása:

Április 6., szombat, elődöntők

13.00

Dabas-Veszprém

15.15

Szeged-Balatonfüred

Április 7., vasárnap

13.30 – bronzmérkőzés

16.00 – döntő

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.