Az Olaszországban rendezett ifjúsági ökölvívó Európa-bajnokságon, a 49 kg-os súlycsoportban Bernát Attila aranyérmes lett. Mikor hivatalosan is kihirdették, csak annyit mondott, átölelve az edzőit: megcsináltuk! Ilyen csapatszellem, alázat mellett fiatal versenyzőnk minden bizonnyal sokra hivatott.

Ifjúsági Európa-bajnokságot rendeztek az ökölvívóknak 2018. április 18. és 25. között Olaszországban, az Adriai-tenger partján fekvő Roseto degli Abruzzi városában.

A kontinensviadalt a magyar küldöttség sikeresen zárta, hiszen Hámori Luca (60 kg) révén bronz, míg Bernát Attila (49 kg) révén aranyéremnek örülhettünk.

A tavalyi ezüstérmes Bernát Attila egy orosz boxoló ellen döntőzött, és ellenfelére a második és harmadik menetben is számolni kellett, így fiatal ökölvívónk ellentmondást nem tűrően szerezte meg a legfényesebb érmet. Gratulálunk!

Forrás: Magyar Ökölvívó Szövetség

Az ökölvívás hagyományosan ott van a Nagy Sportágválasztókon. Gyere, próbáld ki! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztráció

 

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!