2007 szeptembere óta, 25 alkalommal kerülhetett megrendezésre a Budapesti Nagy Sportágválasztó, mely idén májusban a járványügyi veszélyhelyzet és a rendezvénystop miatt most először nem nyitotta meg kapuit. Az elmúlt több mint 12 év alatt a kezdeti 20 sportághoz képest legutóbb, már 109 sportág képviseltette magát rendezvényünkön.

Terveink szerint, amennyiben az érvényben lévő rendeletek és a szabályok is engedni fogják, ősszel újra kinyitjuk kapuinkat. A Szervezőiroda már javában készül, hogy szeptember 11-12-én lehetőséget adjon a sportágválasztásra. A sportágak mellé a Nagy Hangszerválasztó, mint társrendezvény is csatlakozik majd, ahol betekintést nyerhetnek a látogatók a zene és a hangszerek világába is.

A rendezvény célja, mozgásra ösztönözni az embereket több mint 100 sportág bemutatásával. Egy helyen és egy időben, több sportág is kipróbálható díjmentesen. Rendezvényünk nem csak a gyerekeket szólítja meg, fontosnak tartjuk, hogy a felnőttek is mozogjanak, így kortól függetlenül kicsik és nagyok is megtalálhatják a megfelelő mozgásformát nálunk. És ha ez nem lenne elég, a gyerekek szunnyadó muzikalitásának is teret engedhetnek a Merkapt Sportközpontban, hiszen a Nagy Hangszerválasztón kedvére pengethetnek, dobolhatnak és klimpírozhatnak!

Miért tartják fontosnak a kitelepülő sportágak, hogy jelen legyenek a rendezvényen?

OLVASD EL!

Ideje a naptárakat elővenni és beírni!

SZEPTEMBER 11-12. BUDAPESTI NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓ ÉS HANGSZERVÁLASZTÓ

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!