Tornázz a plüssöddel, avagy mit mozogjon a kisiskolás otthon?

A kialakult helyzet okozta bezártság több szempontból is minden korosztály számára nehézséget okoz. A szülők helyzete a távoktatással nem egyszerű, a család életét, hétköznapjait újra ki kell alakítani és át kell szervezni. A gyermekek számára is fontos a rendszeres és napi testmozgás, de a jelenlegi iskolarendszer nem minden esetben oldja ezt meg.

A közösségi oldalak egyre több ingyenes mozgásformát ajánlanak fel, egyre több facebook live során követhetjük az edzéseket. Sajnos ezek sok esetben a felnőtteknek szólnak. De van egy szuper hírünk, találtunk egy kezdeményezést, mely óvodások és kisiskolások számára tökéletes mozgásforma a mindennapokra.

Vidovszky Sára, háromgyermekes anyuka és gyógytornász elindította a „Tornázz a plüssöddel” elnevezésű sorozatot. Egy játékos mozgásformával próbálta megoldani azt, hogy a kicsiknek lehetőségük legyen otthon sportolni.

Minden hétköznap egy 20 perces videót készít, melyet YouTube csatornáján, illetve Facebook oldalán lehet megtekinteni. A gyermekeknek semmilyen eszközre nincs szükségük, csak a kedvenc plüssfigurájukra. A plüss lesz a társ és az eszköz egyben! A feladatok tartásjavítóak és egyensúly, illetve koordinációfejlesztőek.

 

 

 

Szerintünk nagyon cuki kezdeményezés, szuper feladatokkal!

Próbáld ki Te is gyermekeddel!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.