Újra szól az AC/DC

Hivatalosan már megkezdődött, gyakorlatilag viszont március 21-én, szerdán kezdődik a milánói Műkorcsolya és Jégtánc Világbajnokság, a nők rövidprogramjával. Láthatjuk tehát Tóth Ivett, a téli olimpián nagy sikert aratott programját, azaz újra szól majd a jégen az AC/DC.

Tóth Ivett mindenkit meglepett az olimpián, és világszerte óriási népszerűségre tett szert azzal, hogy az AC/DC zenéjére mutatta be rövidprogramját. Nem túlzás azt állítani, hogy a világsajtó és a közösségi oldalak tele volt a hírrel, kedvencünk az a megfogalmazás volt, mely szerint „a magyarok visszahozták a rock&rollt a műkorcsolyába”.

A keddi sorsolást követően alakul ki a pontos program, cikkünket ennek megfelelően bővítjük majd. Ami biztos, hogy március 21-én, szerdán 11-kor a hölgyek kezdenek a rövidprogrammal – Tóth Ivettnek szurkolhatunk –, majd 18.20-tól a párosok is jégre lépnek a rövidprogramjukkal. Ott Lisa Kashitsyna és Magyar Márk révén leszünk érdekeltek.

A jégtáncosok (Yanovskaya Anna és Lukács Ádám) március 23-án, pénteken 11 órától kezdik meg szereplésüket. A pontos időbeosztással még jelentkezünk.

Sok sikert kívánunk a magyar csapatnak!

Forrás: Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!