Újra szól az AC/DC

Hivatalosan már megkezdődött, gyakorlatilag viszont március 21-én, szerdán kezdődik a milánói Műkorcsolya és Jégtánc Világbajnokság, a nők rövidprogramjával. Láthatjuk tehát Tóth Ivett, a téli olimpián nagy sikert aratott programját, azaz újra szól majd a jégen az AC/DC.

Tóth Ivett mindenkit meglepett az olimpián, és világszerte óriási népszerűségre tett szert azzal, hogy az AC/DC zenéjére mutatta be rövidprogramját. Nem túlzás azt állítani, hogy a világsajtó és a közösségi oldalak tele volt a hírrel, kedvencünk az a megfogalmazás volt, mely szerint „a magyarok visszahozták a rock&rollt a műkorcsolyába”.

A keddi sorsolást követően alakul ki a pontos program, cikkünket ennek megfelelően bővítjük majd. Ami biztos, hogy március 21-én, szerdán 11-kor a hölgyek kezdenek a rövidprogrammal – Tóth Ivettnek szurkolhatunk –, majd 18.20-tól a párosok is jégre lépnek a rövidprogramjukkal. Ott Lisa Kashitsyna és Magyar Márk révén leszünk érdekeltek.

A jégtáncosok (Yanovskaya Anna és Lukács Ádám) március 23-án, pénteken 11 órától kezdik meg szereplésüket. A pontos időbeosztással még jelentkezünk.

Sok sikert kívánunk a magyar csapatnak!

Forrás: Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.