Válaszd az egészséget – Új vizekre evezünk, avagy podcast a vízitúráról

Hogy mi a közös egy fogszakorvosban, illetve egy háromszoros olimpiai bajnok kajakosban? A következő podcast adásunkból kiderül!

A harmadik adás témája a VÍZITÚRA, akik pedig ezt a témát taglalják, Dr. Rohovszky László fogszakorvos, amatőr asztaliteniszező, illetve Storcz Botond háromszoros olimpiai bajnok kajakos, az Ötpróba kajak-kenu nagykövete.

Érdekes hallani, ahogyan egy szabadidő sportoló és egy világszinten elismert olimpiai bajnok kajakos mesél a vízitúra szépségeiről!

Hallgasd meg őket és ha Te is kedvet kaptál, akkor olvasd el ezzel kapcsolatos cikkünket, illetve nézd meg instant vízitúráinkat, melyek hétről hétre bővülnek újabb útvonalakkal.

 

Kövesd csatornáinkat, hallgass minket és garantáltan elindítunk az utadon az egészség, a sport világa felé!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.