A tavalyi zajos siker után idén közkívánatra ismét jön a Vizesgála. Az igazi sztárparádét ígérő show ezúttal november 25-én, az impozáns Duna Arénában várja a sportbarátokat. Az eseményre látogatók délelőtt élsportolókkal úszhatnak egy medencében, délután pedig olimpiai, világ- és Európa-bajnokok sportbemutatóit láthatják, és barátságos meccseken szurkolhatnak.

A Vizesgála a tavalyi évhez hasonlóan ismét egy úszóversennyel kezdődik délelőtt, amelyen bárki elindulhat, edzettségi szinttől függetlenül, 500, 1500 és 3000 méteren. Az úszók Ötpróba-pontokat szerezhetnek, amelyeket később értékes sportfelszerelésekre válthatnak. Akik még nem ötpróbázók, most ingyenes regisztrációt kapnak ajándékba.

Az úszófutamon indulók egy ingyenes kardiológiai szűrővizsgálaton is részt vehetnek, amelyet Dr. Merkely Béla, a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika igazgatója, egyetemi tanár, az MTA doktora és kiváló szakemberekből álló csapata végez.

A délután fergeteges sztárparádéval folytatódik: a vizes sportágak legnagyobb bajnokai mérik össze az erejüket, a közönség nagy örömére. Hagyományos és kuriózumnak számító, de annál izgalmasabb sportágak képviselői viaskodnak majd a medencében: többek között lesz vízilabda, kajak-kenu, szinkonúszás, sárkányhajó és kajakpóló is.

Hamarosan jövünk a sztársportolók névsorával és a további részletekkel!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.