A tavalyi zajos siker után idén közkívánatra ismét jön a Vizesgála. Az igazi sztárparádét ígérő show ezúttal november 25-én, az impozáns Duna Arénában várja a sportbarátokat. Az eseményre látogatók délelőtt élsportolókkal úszhatnak egy medencében, délután pedig olimpiai, világ- és Európa-bajnokok sportbemutatóit láthatják, és barátságos meccseken szurkolhatnak.

A Vizesgála a tavalyi évhez hasonlóan ismét egy úszóversennyel kezdődik délelőtt, amelyen bárki elindulhat, edzettségi szinttől függetlenül, 500, 1500 és 3000 méteren. Az úszók Ötpróba-pontokat szerezhetnek, amelyeket később értékes sportfelszerelésekre válthatnak. Akik még nem ötpróbázók, most ingyenes regisztrációt kapnak ajándékba.

Az úszófutamon indulók egy ingyenes kardiológiai szűrővizsgálaton is részt vehetnek, amelyet Dr. Merkely Béla, a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika igazgatója, egyetemi tanár, az MTA doktora és kiváló szakemberekből álló csapata végez.

A délután fergeteges sztárparádéval folytatódik: a vizes sportágak legnagyobb bajnokai mérik össze az erejüket, a közönség nagy örömére. Hagyományos és kuriózumnak számító, de annál izgalmasabb sportágak képviselői viaskodnak majd a medencében: többek között lesz vízilabda, kajak-kenu, szinkonúszás, sárkányhajó és kajakpóló is.

Hamarosan jövünk a sztársportolók névsorával és a további részletekkel!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!