Zserbó golyó a SYNLAB Hungary ajánlásával.

Hozzávalók:

  • 15 dkg dió
  • 8 dkg cukormentes kajszibarack lekvár
  • ízlés szerint édesítőszer (eritrit)
  • 2 tk. rumaroma
  • 12 dkg cukormentes étcsokoládé
  • 1 tk. kókuszzsír

 

Elkészítés:

A diót édesítővel aprítógépben ledaráljuk, majd összekeverjük a cukormentes sárgabarack lekvárral és a rumaromával. Vizes kézzel diónyi méretű golyókat formázunk belőle. A cukormentes étcsokit vízfürdő felett felolvasztjuk. A golyókat bevonjuk az étcsokoládéval, majd a hűtőbe tesszük, hogy a csokoládé megdermedjen rajta.

 

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!