Zserbó golyó a SYNLAB Hungary ajánlásával.

Hozzávalók:

  • 15 dkg dió
  • 8 dkg cukormentes kajszibarack lekvár
  • ízlés szerint édesítőszer (eritrit)
  • 2 tk. rumaroma
  • 12 dkg cukormentes étcsokoládé
  • 1 tk. kókuszzsír

 

Elkészítés:

A diót édesítővel aprítógépben ledaráljuk, majd összekeverjük a cukormentes sárgabarack lekvárral és a rumaromával. Vizes kézzel diónyi méretű golyókat formázunk belőle. A cukormentes étcsokit vízfürdő felett felolvasztjuk. A golyókat bevonjuk az étcsokoládéval, majd a hűtőbe tesszük, hogy a csokoládé megdermedjen rajta.

 

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.


New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.