Címvédés rajt-cél győzelemmel

A tájfutó ifjúsági Európa-bajnokság a sprint versennyel kezdődött Bulgáriában. Gárdonyi Csilla fantasztikus versenyzéssel védte meg Európa-bajnoki címét. Másnap Szuromi Hanga szerzett bronzérmet (Gárdonyi Csilla negyedik lett), végül Magyarország az éremtáblázaton 6., a pontversenyben 4. lett.

A sprint versennyel kezdődött az ifi Európa-bajnokság. A careveci erődben nem annyira útvonalválasztós, inkább figyelős átmenetekkel tarkított pályát kapott a mezőny. Az ifi lányok között Gárdonyi Csilla magabiztos versenyzéssel szerezte meg újabb Európa-bajnoki címét: végig vezetve, 41 másodperces előnnyel ért célba.

Szombaton a normáltávú versennyel folytatódott az Ifi EB. A szintes, dimbes-dombos és eléggé bozótos terepen kőkemény pályák vártak a mezőnyre, a győztesek 8-10 perc közötti kilométer átlagot tudtak csak produkálni.

A legszebb magyar eredményeket ezen a napon is az ifjúsági lány kategóriában jegyezhettük, ráadásul újabb érmet gyűjtött be a csapat. Szuromi Hanga két skandináv (a finn Ida Haapala másfél perccel verte a norvég Marlin Haavengent) mögött megszerezte a bronzérmet. Gárdonyi Csilla pedig mindössze nyolc másodperccel Hanga mögött végezve a negyedik lett.

Az utolsó napon a váltóink is helytálltak, nekik is köszönhetően Magyarország végül 4. lett a pontszerzést tekintve a nemzetek között, míg az éremtáblázaton a 6. helyen végeztünk.

További információ: Magyar Tájfutó Szövetség

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.