Csodaszerek helyett hatékony szakértői segítség: indul a Nagy Életmódválasztó

Sok túlsúlyos ember számára igazi mumus a mérleg. Érthető, hiszen óriási kihívás szembenézni a valósággal, de még ennél is nagyobb változtatni – főleg, ha valaki magára marad a küzdelmével. Jó hírünk van: úton a felmentő sereg, indul a Nagy Életmódválasztó! Új programunk keretében egy éven át 10 kiválasztott, túlsúllyal küzdő embert kísérünk el az életmódváltás útján, állandó szakértői segítséget és ingyenes sportolási lehetőségeket biztosítva számukra. Szeretettel várjuk a jelentkezőket!

Akinek mindennapos problémát jelent a túlsúly, az tapasztalatból tudja, hogy az életmódváltás egyedül igazi aknamező: hol a kiválasztott módszer mond csődöt, hol nincs elég emberi támogatás, hol a kitartás kevés, hol pedig a cél tűnik elérhetetlen délibábnak. Szeretnénk bebizonyítani, hogy az egészséges testsúly és életmód igenis elérhető és fenn is tartható. De csodaszerek helyett csakis kitartó munkával, életmódváltó társak támogatásával, szakértői segítséggel és rendszeres sportolással. Mi most ezt kínáljuk mindenkinek, aki nyitott a változásra.

A Nagy Sportágválasztó, a BBU, a Geogo és az Ötpróba csapata összeadja tudása legjavát, hogy szó szerint könnyebbé tegye a túlsúlyos emberek életét. Pályázatot hirdetünk azok számára, akik elszánták magukat, és változtatni szeretnének az életvitelükön. 10 szerencsés kiválasztott életmódváltó útját segítjük egy éven át, szakértők közreműködésével. Bárki jelentkezhet, aki érez magában elég elszántságot, elmúlt 18 éves, és minimum 35-ös a testtömeg indexe, azaz túlsúlyos, de eddig valamiért nem sikerült tartósan változtatnia. Nincs mire várni tovább, ez a megfelelő időpont: teszünk róla, hogy most végre sikerüljön!

10 életmódváltónk számára ingyenesen biztosítjuk 1 éven át a következőket:

  • Egészségügyi állapotfelmérés
  • Negyedévente laborvizsgálatok
  • Dietetikai tanácsadás
  • Támogatás és táplálkozási terv
  • Étrend-kiegészítők
  • Edző, edzésterv
  • Coaching
  • Gyógytornász, fizioterapeuta, manuálterapeuta
  • A Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. és az Ötpróba saját szervezésű rendezvényein felül, ingyenes részvételi lehetőség minden hazai szabadidősport-rendezvényen országszerte
  • Megbízható, stabil szakmai háttércsapat

A program 2021. június 1-jétől 2022. május 31-ig tart, jelentkezni 2021. április 27. és május 20. között lehet, online jelentkezési lapunk kitöltésével.

Ennél jobb alkalom nem lesz mostanában: minden egészségesebb, könnyebb és boldogabb életre vágyó ember jelentkezését örömmel várjuk!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.