Európa-bajnokok a strandkézis lányok

Bár az első csoportmeccsét elveszítette, utána mindegyik mérkőzését megnyerte a magyar női válogatott a montenegrói Ulcinjban rendezett U18-as strandkézilabda Európa-bajnokságon, így a még U17-ben szerzett vb-arany mellé egy Eb-arany is került. Következik ősszel az ifjúsági olimpia, Buenos Aires-ben.

Elképesztő strandkézilabda siker! Az a csapat, amelyik tavaly, még U17-esként – nagy meglepetésre – világbajnok lett, most Montenegróban utasított mindenkit maga mögé, megszerezve az U18-as Európa-bajnokság aranyérmét. Ősszel, Buenos Aires-ben az ifjúsági olimpián szerepelnek majd a lányok, igazán biztató előjelekkel.

A lányok az első csoportmérkőzésen három szettben kikaptak Spanyolországtól, de utána Svájcot, Olaszországot és Törökországot is kétszettes meccseken verték, és csoportmásodikként jutottak  tovább. De a továbbiakban sem kényszerültek harmadik szettet játszani, meggyőzően múlták felül a negyeddöntőben Oroszországot, majd az elődöntőben

U18-as strandkézilabda Európa-bajnokság

Ulcinj, Montenegró

  • Negyeddöntő: Oroszország–Magyarorszá 0–2 (14–20, 17–19)
  • Elődöntő: Portugália–Magyarország 0–2 (13–17, 12–18)
  • Döntő: Hollandia– Magyarország 0–2 (16–18, 11–14)

Forrás: Magyar Kézilabda Szövetség

Kép forrása: az MKSZ hivatalos strandkézilabda Facebook-oldala

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.