Június 16-án Mozgás Éjszakája a Hősök terén és a Városligetben

Sportold át az éjszakát INGYENESEN, több ezer ember társaságában a Hősök terén és a megújult Városligetben!

Melegíts be egy pörgős zumbával vagy pattanj fel az 100 spinning kerékpár egyikére a Hősök terén! Fedezd fel gyalogtúrán a Néprajzi Múzeum új épületének tetejét, majd ragadj tollasütőt, lazulj el az egyik jógaórán, rázd a csípőd latin ritmusokra vagy akár boulderezz a városligeti sportcentrumban!

Most mindezt INGYENESEN megteheted, ráadásul sötétedés után, június 16-án éjszaka!

Túrázd le velünk a kényelmes 5,5 km-t, érintve az új Néprajzi Múzeum tetejét vagy vegyél részt az éjszakai futóverseny rövid (3330 m), közép (7070 m) vagy hosszú távján (11320 m) Tekerj le 20 km-t érintve Budapest 4 hídját is, illetve a Margit-szigetet vagy korizz 10,4 km-t az éjszakai Budapest lenyűgöző látványát magadénak érezve!

Amennyiben teljesítésed igazolod a GeoGo alkalmazással az Ötpróba pontok is járnak majd!

Ha ez mind nem lenne elég, kínálunk még Neked legalább 18 féle mozgásformát (pl.: latin táncok, tollaslabda, korfball, fitnesz, jóga, harcművészetek, teqball, sakk, stb.), melyet 21:00 és 04:00 között INGYENESEN űzhetsz a Mozgás Éjszakája fesztiválhangulatában, barátaiddal, rokonaiddal, ismerőseiddel!

Mi a világért sem hagynánk ki, tarts velünk Te is!

Csatlakozz a Facebook-eseményhez és kövesd a Mozgás Éjszakája Facebook oldalát a legfrissebb tudnivalókért!

Találkozzunk június 16-án, a Hősök terén és a Városligetben!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!