Egy hetünk maradt a karácsonyi készülődésre, talán még nem vettünk meg minden hozzávalót, talán még az ajándékok is becsomagolásra várnak. A nagy roham előtt most még lehet pár percünk végiggondolni, mivel tehetjük kellemesebbé, egészségesebbé, üdébbé a karácsonyi menüt.

Az ünnepi hangolódás közepette megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy a #válaszdazegészséget rovatunkat valami újjal egészítsük ki. Így a SYNLAB Hungary segítségével létrehoztuk receptgyűjteményünket, ahol immár hétről-hétre újabbnál újabb egészséges receptekkel jelentkezünk.

Kezdésként olyan édesség és sütemény recepteket osztunk meg, melyek épp olyan puhák, édesek és omlósak mint a megszokott ünnepi sütik, ugyanakkor kevesebb cukrot, több rostot és sokkal több fontos tápanyagot tartalmaznak. Hiszünk abban, hogy nem kell lemondani az ünnepi élvezetekről, hiszen pár apró változtatással akár felére csökkenthetjük ételeink cukor és zsírtartalmát.

A receptek kialakításánál a cél a cukorbevitel minimalizálása volt. A maximális inzulinszintet testsúly kilogrammonként 1-1,2 g cukor bevitelével érhetjük el. 3 dl narancslé (24 g), 2 csokis muffin (45 g) és némi porcukor vagy lekvár segítségével egy átlagos súlyú ember máris eléri ezt a küszöböt. Az inzulinszint emelkedésével pedig fáradtabbak, éhesebbek, nyűgösebbek és kövérebbek leszünk.

Az igazán boldog ünnepekhez ennek pont az ellenkezőjét kívánjuk Önöknek, ezért fogadják szeretettel ünnepi recept sorozatunkat!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.