Szenzáció! Történelmi arany atlétikában

A súlylökő Márton Anita aranyérmet szerzett a Birminghamben zajló fedettpályás atlétikai világbajnokságon. A 19,62 méter új országos csúcs, ráadásul a világ idei legjobb eredménye.

Márton Anita a harmadik kísérletével ugrott az élre, a világ idei legjobb eredményével (19.48). Az utolsó körben a magyar versenyző már biztos aranyérmesként léphetett a dobókörbe – és tovább javította az eredményét. A világ idei legjobb eredménye, egyben az új országos csúcs: 19.62 m!

Márton Anita súlylökőnknek van már olimpiai bronzérme, szerzett ezüstérmet fedett- és szabadtéri világbajnokságon is, aranyérmet fedettpályás Eb-n… de ez az első világbajnoki aranyérme.

Sőt, ez a magyar atlétika történetének az első aranyérme!

Fedettpályás atlétikai világbajnokság, Birmingham

Súlylökés:

  1. Márton Anita (Magyarország) 19.62 – a világ idei legjobbja, országos csúcs
  2. Danniel Thomas-Dodd (Jamaica) 19.22
  3. Kung Li Csiao (Kína) 19.08

Fotó: MASZ, Róth Tamás / Getty Images for IAAF

Forrás: Magyar Atlétikai Szövetség

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.