Válaszd az egészséget – A Covid előtt és után podcast – 1. rész

Már nem tudod, hogy melyek a valós, illetve valótlan információk a koronavírussal kapcsolatban? Szeretnéd a hasznos gondolatokat egyben, egyszerre meghallgatni? A következő podcast adásunkban megteheted!

Sajnos sokunk életében megjelent már a Covid, így arra gondoltunk, hogy rendhagyó módon a negyedik podcast adásban nem egy a sporthoz kapcsolódó témakörrel fogunk foglalkozni, hanem a koronavírussal.

Segítségünkre volt ebben a SYNLAB Hungary-nak köszönhetően Szász Máté biológus, a SYNLAB Hungary Sportdiagnosztikai osztályának vezetője, a Válaszd az egészséget rovatunk cikkeinek szerzője, vele beszélgetett erről a fontos témáról Csabai-Kaskötő Brigitta kolléganőnk.

Máté, munkájából adódóan a hazai, illetve nemzetközi kutatási eredményekkel kapcsolatban is naprakész, így arra kértük, hogy az eddigi tudományos információkat foglalja össze Nekünk. Mivel ez egy elég hosszú témakör, így két részre bontottuk.

Az első beszélgetéskor a témát főleg a táplálkozás, a vitaminok és a gyógyszerek oldaláról közelítettük meg, hogy mégis mire kell figyelni ebben az időszakban. Természetesen ezek csak ajánlások, az eddigi kutatási eredmények összefoglalása.

Bármilyen kérdés merülne fel benned, mindenképpen konzultálj az orvosoddal!

Hamarosan jön a 2. rész, melyben megtudhatod például azt, hogy milyen vizsgálatok elvégeztetése ajánlott egy átvészelt Covid után?!

Kövesd csatornáinkat, hallgass minket, hiszen nemsokára jön a folytatás!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.