Válaszd az egészséget – A Covid előtt és után podcast – 2. rész

Milyen vizsgálatokat ajánlott elvégeztetni egy „átvészelt” Covid után? Mire jó egy pulzoximéter? Vagy éppen milyen jelentősége van a napi 8-9 óra alvásnak? Ebből a podcastból megtudhatod!

Az előző podcast adásban a táplálkozás, a vitaminok és a gyógyszerek oldaláról vizsgáltuk meg, hogy mégis mire kell figyelni a Covid előtt és után.

Most a második adásban egy másik szemszögből közelítjük meg a témakört, hiszen szóba kerül többek között például az, hogy milyen vizsgálatok elvégeztetése ajánlott egy átvészelt Covid fertőzés után vagy éppen az, hogy milyen szövődmények alakulhatnak ki?! Emellett sok hasznos tanácsot is kapunk, hogy mégis mire érdemes figyelni ebben az időszakban!

Csabai-Kaskötő Brigitta kolléganőnk beszélgetőpartnere ismét Szász Máté biológus, a SYNLAB Hungary Sportdiagnosztikai osztályának vezetője, a Válaszd az egészséget rovatunk cikkeinek szerzője. Máté a munkájából adódóan a hazai, illetve nemzetközi kutatási eredményekkel kapcsolatban is naprakész, így arra kértük, hogy az eddigi tudományos információkat foglalja össze Nekünk.

Természetesen ezek csak ajánlások, az eddigi kutatási eredmények összefoglalása.

Bármilyen kérdés merülne fel benned, mindenképpen konzultálj az orvosoddal!

 

Kövesd csatornáinkat, hallgass minket, hiszen nemsokára egy újabb érdekes témakörrel jelentkezünk!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!