A SYNLAB Hungary Kft.-vel kötött együttműködés révén a Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. alá tartozó weboldalaink új rovattal bővülnek, melyek rengeteg hasznos információt, tudnivalót, tanácsot szolgáltatnak majd főként a sportdiagnosztika és a sportdietetika terén. Az egészséges életmód kialakítása, az egészségmegőrzés felé nyitva az utánpótláskorúaknak, valamint szüleiknek, az amatőr, a szabadidő – és a profi sportolóknak is lehetőségük lesz cikkeink segítségével elsajátítani a SYNLAB Hungary által kínált tudásanyagot.

Felvezető cikkünkben Szentmihályi István, a SYNLAB Hungary Sportdiagnosztikai Üzletágának kereskedelmi és operatív vezetője segítségével elsőként szeretnénk kicsit bemutatni, megismertetni olvasóinkkal a SYNLAB Hungary-t.

„A SYNLAB Hungary Magyarország és Európa legnagyobb labordiagnosztikai szolgáltatója. A SYNLAB Csoport 40 országban van jelen, kb. 20 000 munkavállalót foglalkoztat, Magyarországon országos vérvételi és laboratóriumi hálózattal rendelkezünk közel 100 helyszínen. Összesen 5 000 féle, éves szinten 45 millió vizsgálatot végzünk. Küldetésünk főszerepet vállalni az egészségmegőrzésben és az egészségtudatosságra nevelésben, valamint hangsúlyozni a megelőzés fontosságát. A cég fő profilját kiegészítve 2020-ban elindítottuk sportdiagnosztikai üzletágunkat. Filozófiánk alapja, hogy a vérben levő mérhető paraméterek befolyásolják sportteljesítményünket, így minden sikeres dietetikai intervenció alapja a megfelelően kiválasztott sportcélok, élettani és terhelési paraméterek, valamint a vérkép adatainak megfelelő értelmezésén múlik. A SYNLAB sportdiagnosztikai csapata több éves tapasztalattal rendelkezik az élsport területén, több száz magyar olimpiai kerettaggal dolgoztunk közösen évekig és tesszük ezt ma is  a leghőbben áhított kvóta megszerzésének érdekében. Edukatív hozzáállásunk, nyílt keretrendszereink, sportdietetikai csapatunk és a kijelölt orvos konzulens team  lehetővé teszik, hogy mindenkinek segíthessünk céljai elérésében a gyerekkortól a senior atlétákig bezárólag, legyen az profi vagy amatőr.”

Az alapismeretek megszerzése után, közvélemény kutatás jelleggel, szeretnénk első 3 témakörünk publikálási sorrendjét szavazásra bocsátani. Fontos tudni, hogy mindhárom témakör sorra kerül majd, most csak arra vagyunk kíváncsiak, melyik kelti fel leginkább a figyelmet, melyik a legalkalmasabb arra, hogy a „nagy egész” első hírnökeként megjelenjen. Minden témakör több kisebb témából tevődik össze, melyek egymásra építve egy-egy cikk formájában kerülnek majd nyilvánosságra.

A szavazás lezárult.
Mutatjuk az eredményeket:

Fedezhető- e a sportolói vitaminigény gyümölcsökkel?

15%

Az immunrendszer erősítésének általános étrendi lehetőségei?

59%

- Hogyan érinti a koronavírus fertőzés az egészséges sportolókat?

26%
FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!