Cukormentes zabsüti a SYNLAB Hungary ajánlásával.
Hozzávalók:
- 4 db érett banán
- 1-1,5 bögre aprószemű zabpehely
- 1 késhegynyi szódabikarbóna
- masszába keverhető: aszalt vörös áfonya, étcsokoládé darabok
Elkészítés:
Első lépésként előmelegítjük a sütőt 180°-ra légkeveréses módban. Egy tálba helyezzük a banánokat és villával összetörjük őket pürés állagúra. Hozzáöntjük a zabpelyhet a szódabikarbonát és a masszába szánt extra hozzávalókat (aszalt vörösáfonya, étcsokoládé) és jól összedolgozzuk őket. A kapott masszát sütőpapírral bélelt tepsibe adagoljuk evőkanál segítségével és korong formájúra alakítjuk őket. Betesszük a sütőbe és 20-30 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!