Rovatunkban hazai élsportolóink vallanak arról, hogyan találtak rá szeretett sportágukra, hogy aztán később annak kiemelkedő alakjai legyenek, példaképpé válva így a sportágválasztás előtt álló gyermekek számára.

Kézilabdázó. Vízilabdázó. Artista. Öttusázó. Úszó. Karatés. Cselgáncsozó. Vívó. Labdarúgó. Kajakozó.

Mi a közös bennük? Mindannyian szereplői “az én sportágválasztásom” elnevezésű sorozatunknak, melynek keretein belül megosztották Velünk sportágválasztásuk hátterének kulisszatitkait, beavattak Bennünket hogy miért, mikor és hogyan találtak rá a mozgásformára, melynek művelését immár tökélyre fejlesztették, valamint elmesélték Nekünk egy-egy meghatározó élményüket, melyet a sportnak köszönhetnek.

A sportágválasztás előtt álló fiataloknak is üzentek, útravalóul számos tanáccsal látták el őket, hogy mit tartanak fontosnak a „nagy döntés” meghozatala előtt, mit szükséges figyelembe venni és mégis mi alapján válasszanak.

Bajnokaink szavát kétségkívül megéri „meghallani” és megfontolni. A sporthoz való hozzáállásuk, munkabírásuk, kitartásuk, szorgalmuk, céltudatosságuk, szenvedélyük mind-mind hozzájárultak tekintélyes eredménysoraikhoz.

Hagyd, hogy tanítsanak és motiváljanak!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.