A legjobb formádban térnél vissza a mozgáshoz, a versenyekhez? A futóiskoláról szóló három részes cikksorozatunk mentálisan és fizikailag is felkészít az előtted álló kihívásokra. Tanulj, gyakorolj és szerezz motivációt általunk!

Itt az idő, készülj fel a versenyszezonra, mert hamarabb elérkezik a pillanat, mint gondoltad volna. Bár rendezvényt csak ősszel lehet tartani majd, most van lehetőség felkészülni, hogy a legjobb formádban térhess vissza.

Mutatjuk, hogy hogyan kezdj bele a futóiskolázásba!

 

1. RÉSZ

Mindig is érdekelt a futóiskola, mint edzéstípus? Fejlesztenéd gyorsaságod, koordinációd, technikád? Elhoztuk a megoldást. Cikksorozatunk első részében, a CoffeeRUN Egyesület alapítója, Marton Mlecsenkov Éva segítségével jártuk körbe a futóiskolát és ismerkedtünk meg az alapokkal.

Tovább a cikkre

2. RÉSZ

A tanulási folyamat elmaradhatatlan része a gyakorlás.  A fenti, elméleti alapok elsajátítása után fejest ugorhatsz a futóiskola legalapvetőbb feladataiba. Szakértőnk pontos útmutatót ad a gyakorlatok helyes végrehajtásához, lépve így még egyet a fejlődés útján.

Elolvasom

3. RÉSZ

Zárásként mi más is lenne hátra, mint a kellő motiváció megtalálása? Ki ösztönözhet legjobban a futóiskolára? Földházi Zsófia öttusázónk, és Baji Balázs gátfutónk. Mindketten esküdnek a tevékenység létjogosultságára és örömmel osztották meg Velünk személyes tapasztalataikat.

Megnézem

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.